Tulevia tapahtumia

KURSSI AMMATTILAISILLE: VYÖHYKETERAPIAA VAUVOILLE

Kurssilla perehdytään kokonaisvaltaiseen vauvojen hoitoon vyöhyketerapian avulla. Käymme läpi raskausajan ja synnytyksen vaikutusta vauvaan, mitkä asiat voivat aiheuttaa erilaisia vaivoja (koliikki, vatsavaivat, jäykkyydet, herkkyydet/allergiat, uniongelmat), ja miten näitä vaivoja hoidetaan lempeällä vyöhyketerapialla sekä muilla tavoin. Tämä kurssi soveltuu hoitoalan ammattilaisille, jotka tekevät töitä vauvojen parissa, esim.  vyöhyketerapeutit, fysioterapeutit, kalevalaiset jäsenkorjaajat, hierojat, kätilöt, terveydenhoitajat, ensi-/lastenkotien henkilökunta. Kurssin oppien avulla pystyt auttamaan vauvaperheitä voimaan paremmin.

Vyöhyketerapia on tehokas ja lempeä hoitomuoto, joka tasapainottaa ja rentouttaa kehoa. Se on lempeää heijastepisteiden hoitoa ja tukosten avaamista vyöhykeratahieronnalla. Hoidon vaikutus on rentouttava sekä verenkiertoa ja aineenvaihduntaa aktivoiva. Se lisää vastustuskykyä, helpottaa vatsavaivoja sekä lievittää kiputiloja ja vähentää itkuisuutta.

Kurssi koostuu teoriaosuudesta (vyöhyketerapia, raskausajan ja synnytyksen vaikutus, imetys ja äidin ruokavalio, yleisimmät oireet ja niiden hoitaminen, hoitokäytäntö ja hoitoesteet) sekä runsaasta käytännön harjoittelusta oikeiden vauva-asiakkaiden kanssa. Kurssilta saat hyvät ja kokonaisvaltaiset käytännön vinkit vauvojen hoitoon ja käsittelyyn.

KURSSIAIKA: LA-SU 13.-14.4.2019

Klo 9.30-16.30 / Su 9.30-16.30

PAIKKA: Puutarhakadun hoitohuone, Puutarhakatu 12, 9. krs., TURKU

 

KURSSIN VETÄJÄ: Diplomi tunnevyöhyketerapeutti Mari Sipilä, vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan ohjaaja, WHO-imetysohjaaja.

Mari on hoitanut vauvoja ja kurssittanut vauvaperheitä kohta kolmen vuoden ajan suurella lämmöllä ja ammattitaidolla.

 

KURSSIN HINTA: 290€, sis. ALV 24% (56,13€). Varausmaksu 50€ (maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä). Loppulasku (240€) maksetaan ennen kurssia. Varausmaksulla kurssilainen sitoutuu kurssiin ja sitä ei palauteta, mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin.

Kurssin hintaan sisältyy, opetus, kurssimateriaalit, todistus sekä kahvi/teetarjoilu.

ILMOITTAUTUMINEN:

Sitovat ilmoittautumiset 1.4. mennessä Marille (mari.sipila@kehotunneterapia.fi). Lisätiedot ensisijaisesti meilitse. Paikkasi vahvistetaan sähköpostilla. Kurssi toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 5. Maksimiosallistujamäärä on 10 hlöä.

LISÄTIETOJA kurssista:

Vyöhyketerapiaa vauvoille -kurssi Facebookissa