Lempeyden viikonloppu naisille 26.-28.1.24 Hännilän tilalla

Aloita vuotesi lempeästi itseen tutustuen ja omaa kehoa kuunnellen.

Hännilän lempeyden viikonlopussa Mari ja Liina johdattelee sinut matkalle itsensä rakastamiseen, oman itsen huomioimiseen ja lempeyteen itseä kohtaan, sillä sinä olet sinun elämäsi tärkein ihminen. Lähdemme helposti suorittamaan elämäämme ja vaadimme itseltämme paljon. Olemme ankaria ja ehkä hieman liian vahvoja ja monesti unohdamme itsemme.

Tässä viikonlopussa sinä olet keskiössä. Teemme lempeitä rentoutuksia, hellimme kehoamme niin metsässä kuin sisällä, syömme maistuvaa ruokaa, saunomme, tutustumme maskuliini-feminiini tasapainoon ja kohtaamme tunteitamme myös hevosten kanssa. Osaatko ottaa vastaan hoivaa ja lempeyttä? Sallitko hevosen lempeän turvan töytäisyn ja hoivan? Saako sinua halata pitkään ja rakkaudella. Viikonlopun aikana Mari opettaa myös, miten voit itse kotona hoivata itseäsi ja parantaa omaa hyvinvointiasi.

Lempeyden viikonloppu on tehty sinulle, joka haluat unohtaa arjen melskeen ja olla keskiössä, katsoa ja kuunnella mitä sinulle juuri nyt kuuluu ja ottaa vastaan lempeää hoivaa.

Sinulla ei tarvitse olla hevoskokemusta vaan kuka tahansa nainen voi osallistua tähän viikonloppuun. Aloitamme perjantaina klo 18 ja lopetamme sunnuntaina klo 13.

Majoittautuminen viihtyisässä majoitustalossamme kahden hengen huoneissa. Hinta 290€ sisältäen majoituksen, ohjelman ja ruokailut.

Ilmoittautumiset Liinalle [email protected]. Voit kysellä lisätietoja Liinalta 0503318642. Minimiosallistujamäärä 6hlö.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ohjelman muutokset mahdollisia. Varaa paikkasi jo tänään laittamalla viestiä [email protected] tai 0503318642. Tervetuloa!