Läsnäolon ja rentoutumisen viikonloppu 24.-26.11.23 Hännilän tilalla

Löydä erilaisia tapoja virittäytyä läsnäoloon ja hetkeen!

Mari ja Liina toivottavat juuri sinut lämpimästi tervetulleeksi läsnäolon ja rentoutumisen viikonloppuun Hännilän tilalle. Viikonlopun aikana pysähdytään oman kehon ja mielen äärelle, nautitaan luonnosta ja hemmotellaan aisteja. Matkallasi sinua opastaa tunnevyöhyketerapeutti Mari Sipilä www.kehotunneterapia.fi ja Hännilän Tilan Liina Aho www.hannilantila.fi
Majoitus Hännilän tilan viihtyisässä majoitustalossa, 2 hengen huoneessa. Viikonloppu toteutuu, kun ilmoittautuneita min 6 hlö, maksimissaan mukaan mahtuu 8 hlö. Hinta 290€/hlö.
 
Pe 24.11.2023 klo 18
Laskeutuminen lempeään läsnäoloon metsän kautta
Mennään pienelle metsäkävelylle pimeään metsään. Miten metsä virittää meidät läsnäoloon. Tehdään alkuun lyhyt hiljentyminen / kehon kuuntelu ja sitten jatketaan hiljaisuudessa metsään. – Tämä n 30 min. Metsästä tullaan sisälle ja Mari keittää lämpimät kaakaot (teetä jos ei haluu kaakaoo) ja laskeudutaan sisäiseen maailmaan lempeän kehorentoutuksen / meditaation kautta.
20.15. iltapalaa ja tutustumista.
 
La 25.11.23 klo 10-12
Miten olla läsnä omassa kehossa ja omalle itselle?
Istutaan piiriin, jossa Mari johdattelee meitä matkalle omaan kehoon ja erilaisiin tapoihin olla läsnä. Miten voisit löytää oman tapasi. Piirissä tehdään eläytymisharjoitus, johon kuuluu myös luova osuus (maalaus tai savityö jotain käsillä tekemistä). Nostetaan kortit ja aikaa myös jakamiselle.
klo 12 lounas
klo 13.30-15.30 Metsään Meni- retki
Metsän voiman ja hevosten rauhoittavan läsnäolon yhdistävä hyvinvointihetki luonnossa. Pysähdytään nauttimaan ja avaamaan aisteja kulkemalla hevosten kanssa luonnossa ja nautitaan nuotioeväitä metsässä. Hevoskokemusta ei tarvita, retkelle voi osallistua ratsain, patikoiden tai hevosta taluttaen. Tarvittaessa osallistujalla taluttaja/ avustaja.
klo 16-17 Totaalirentoutus pötkötellen vilttien alla Marin ohjatessa meditaation sekä rumpumatkan/rentoutuksen.
17.30 päivällinen
Vapaata oleskelua, ulkoilua, lepäilyä, saunomista, iltapalaa
 
Sunnuntai 26.11.2023
10-11.30 Tietoista hevostelua. Upota sormet hevosen paksuun talvikarvaan ja rapsuta pitkään ja kiireettömästi. Harjaa hiljaisuudessa niin kauan, että kädet väsyvät itseä ja hevosta tunnustellen. Kävellään yhdessä hevosen kanssa samaan tahtiin. Jäädään hengittelemään läsnä hevosta, syvään ja hartaasti, kunnes hengitykset löytävät yhteisen rytmin. Kerrankin on aikaa antaa ajan pysähtyä. Jokaiselle löytyy sopiva hevostelutapa, olitpa sitten konkari hevosten parissa, tai ensimmäistä kertaa tutustumassa eläimeen.
12 lounas ja kurssin lopetus
klo 13 kotiinlähtö
 
Ohjelman muutokset mahdollisia. Varaa paikkasi jo tänään laittamalla viestiä [email protected] tai 0503318642. Tervetuloa!