Matka kehoon ja tunteisiin – Tunneretriitit naisille 2022

Tervetuloa päivämatkalle omaan itseen tunnevyöhyketerapeutti Mari Sipilän ja hyvinvointivalmentaja/joogaohjaaja Maija Gracen kanssa.

Päiväretriitissä saat vain olla, hiljentyä, kuunnella, joogata ja keskustella muiden naisten seurassa.

Tunneretriitissä kuuntelemme kehon viestejä ja syvennymme itseemme mm. tunnekuuntelun ja joogan avulla. Kun pysähdymme ja jäämme kuuntelemaan kehoamme, se kertoo meille paljon unohdettuja ja vaiettuja, iloisia, surullisia ja vihaisiakin tarinoita elämämme varrelta. Retriitissä tutustumme turvallisesti näihin tarinoihin ja sukellamme matkalle oman kehon tarpeisiin ja viesteihin. Liiallisen suorittamisen ja itseesi kohdistuvat vaatimukset voit jättää kotiin, sillä tämä päivä on sinulle itsellesi.

Tunnevyöhyketerapeutti Mari avaa kehon tunnemuistikäsitettä, opettaa kehon kuuntelua ja sitä miten eri tunteet näkyvät ja tuntuvat eri kehon osissa. Minkälaisia tuntemuksia pelko, viha tai häpeä kehossa aiheuttaa, missä tuntuu suru tai ilo. Marin kanssa istumme naisten piiriin, jossa jokaisella on tilaa ja vapaus puhua ja kuunnella.

Tunnejoogan kehittäjä Maijan kanssa syvennytään kehoon jääneiden tunnelukkojen äärelle mm joogan ja kehon meridiaanien aktivoimisen kautta. YIN jooga harjoitukset ovat rauhallisia ja lempeitä ja sopivat kaikille. Tunnekäsittely avaa fyysistä kehoa ja vapauttaa myös vanhoja mielen taakkoja.

Retriitissä työskentelemme luotettavassa ilmapiirissä kehon ja mielen asioiden parissa toisiamme tukien. Naiseuden voima ja yhteisöllisyys kannattelee meitä ja antaa meille voimaa kohdata omat haasteemme.

TULEVAT TUNNERETRIITIT

12.3.2022 klo 10-18 Tunneretriitti 2 (suru/syyllisyys) 

24.4.2022 klo 10-18 Tunneretriitti 3 (viha/turhautuneisuus) 

26.5.2022 klo 10-18 Tunneretriitti 4 (häpeä) 

Tunneretriitit ovat eri tunneteemalla ja ne käydään tietyssä järjestyksessä, jotta prosessi olisi sopivan lempeä.

* 1 ja 2 Tunneretriiteille voit tulla kummassa järjestyksessä sinulle sopii.

* 3 ja 4 Tunneretriitille voit tulla kun olet käynyt jo 1 ja 2 päivät. 

Hinta: 110€ sis. ALV  / päivä

Retriitti sisältää ohjelman, kasvislounaan, kahvi/tee ja iltapäivän välipalan.

Paikka: Järvenkylän puutarhakaupan yläkerta, Timperintie 5, 21570 Sauvo

Ilmoittautumiset [email protected]

www.tunneretriitti.f