Tunnetyöpaja – Vapauta kohtusi muistijälki 24.9.2022 Kehityksen kerhomajalla Piikkiössä

Mitä kaikkea kohtusi kantaa? Miten kohtusi energia virtaa?

Kohtusi on ottanut vastaan ja päästänyt irti. Se on suojellut ja kasvattanut. Kohtusi on ehkä synnyttänyt ja kokenut toimenpiteitä, vierasesineitä, menetyksiä. Ehkä kohtusi on poistettu.

Kohtu on kaikkien ensimmäinen koti. Kohtuun liittyy paljon muistoja ja tarinoita. Se voi kantaa myös sukusi naislinjan tarinoita. Mitkä tarinat ovat merkityksellisiä sinulle ja mistä voit päästää jo irti? Minkälaista tulevaisuutta naisena haluat synnyttää?

Kaikelle tälle annamme tilaa naisten tunnetyöpajassa Vapauta kohtusi muistijälki – anna feminiinin voiman virrata.

Tunnetyöpaja sopii kun haluat vapauttaa kohtusi syklisesti virtaavan feminiinin voiman. Sillä ei ole merkitystä onko kohtusi elimenä vielä lantion maljassa vai onko se poistettu. Ei ole myöskään merkitystä vuotaako kohtusi syklisesti vai ei. Tule mukaan, jos kaipaat vertaistukea ja kannattelua kipeiden kokemusten jälkeen, haluat ravita feminiinisiä puoliasi ja nauttia naiseudesta ja haluat olla vapaa menneisyyden kahleista ja kulkea omaa tietäsi.

Työpajan aikana teemme erilaisia harjoituksia: tunnemaalausta ja -kuuntelua, pariharjoituksia, meditaatiota, liikettä ja tanssia. Intentio on vapauttaa kohdun muistijälki ja näin myös vaikuttaa sukulinjaan, vapautua olemaan juuri se nainen, joka haluat olla.

Työskentelemme naistenpiirissä, joka on rituaalinen tila, jossa on ainutlaatuista kohdun haavoja parantavaa lääkettä. Voimme vahvistaa elämän voimien feminiinistä puolta tukemalla kehollisuutta, tunteita, suhteita, alitajuntaa ja luovuutta. Kaikelle tälle on tilaa työpajan piirissä. Kunnioittamalla kohdun muistijälkeä kunnioitamme elämän syklisiä voimia.

Työpajan pitävät yrttiterapeutti Alessadra Sarelin ja tunnevyöhyketerapeutti Mari Sipilä.

LA 24.9.2022 klo 10-18, Piikkiössä Kehityksen kerhomajalla

Hinta: 110€, sis. ohjelman, tarvikkeet, tee/kahvi

Ilmoittautumiset [email protected] 15.9.22 mennessä. Tunnetyöpajaan otamme 10-15 naista, jotta voimme työskennellä turvallisessa piirissä.

Mari Sipilä on vetänyt naisten tunneretriittejä ja hän työskentelee tunnevyöhyketerapeuttina ja vauvakuiskaajana. Hän on syventynyt tutkimaan kehon ja mielen yhteyttä, kehon tunnemuistia ja tunneperimän vaikutusta elämäämme. Mari on kanssakulkija ja luotettava peili matkalla omaan sisimpään. Hän haluaa luoda tiloja, joissa naiset voivat löytää kohtunsa äänen ja luoda terveet rajat minuudelleen, syntyä naisiksi, joiden feminiini voima virtaa terveesti.

Alessandra Sarelin on entinen doula, pyhän tilan & syklisen elämän suojelija sekä hedelmällisyys- ja hormonivalmentaja. Hän on tehnyt kokonaisvaltaisen terveyden parissa töitä yli kuusi vuotta. Piirejä ja retriittejä hän on pitänyt vuodesta 2010. Mytologiaa ja kehotietoisuutta hän on opiskellut Awakening Women instituutissa vuodesta 2013. Alessa on myös valmistunut 12 kuukauden koulutusohjelmasta Embodied Mythology. www.kukoistavakuukautiskierto.fi