Aikuisten naisten liikutusryhmä – Treenipirkot alkaa 3.4.23

Liikutaanko kimpassa?

Tule mukaan aikuisten naisten liikutusryhmään!

Maanantaisin klo 17.15-18.30

Paikka: Paavo Nurmi stadion / Kupittaa

Tämä treeniporukka on sinulle aikuinen nainen, joka kaipaat treeniseuraa, virkeämpää kehoa ja mieltä, parempaa lihastasapainoa, peruskuntoa sekä vilkkaampaa aineenvaihduntaa. Porukassa harjoitellaan rennolla otteella jokaisen kuntotaso huomioiden. Harjoitukset koostuvat peruskuntopohjan luomisesta (kestävyys), lihaskuntoharjoitteista, liikkuvuudesta, pyrähdyksistä, monipuolisista yleisurheiluharjoitteista, iloisesta juttelusta ja tsemppaamisesta. Harjoituksissa keskitytään myös kehon huoltoon ja oman kehon tuntemuksien kuuntelemiseen. Olet tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet.

Harjoitukset vetää yleisurheiluvalmentaja ja tunnevyöhyketerapeutti Mari Sipilä. Mari on urheillut monipuolisesti lapsesta asti. Päälajeina baletti, hiihto, jalkapallo ja yleisurheilu. Mari on entinen maajoukkuetason kilpakävelijä ja nykyinen nuorten kävelyn maajoukkuevalmentaja (ANMJ). Marin vahvuudet löytyvät monipuolisuudesta, motivoinnista, kehon ja mielen kokonaisvaltaisesta tuntemisesta ja tunnelman luomisesta. Treeneissä pitää olla hauskaa eikä tarvitse pusertaa väkisin.

Harjoittelemme ulkona lähtökohtaisesti Paavo Nurmella mutta joku kerta saatamme pyrähtää Kupittaalle.

Treenipäivät:

Maanantait 3.4., 17.4., 24.4., 8.5., 15.5., 22.5., 29.5., 5.6. ja 12.6.

(Muutokset mahdollisia.)

Hinta: 15€ kerta tai 4x 55€ (Alv 10%) 

 

Ilmoittautumiset Marille 28.3. mennessä. Ryhmä toteutuu kun 6 ilmoittautunutta. Sinun ei tarvitse sitoutua jokaiseen harjoitukseen, mutta silloin se on tehokkaampaa. Ilmoittaudu: [email protected]