Sinustako tunnevyöhyketerapeutti?

TVT tunnevyöhyketerapia®

Tunnevyöhyketerapia® on tunnetraumojen purkamiseen keskittyvä koko kehon vyöhyketerapia, jonka keskiössä on kehon elämänkaareen perustuva tunnemuisti (18 vuoden sykli).

Kehomme muistaa kaiken, mitä meille on tapahtunut, vaikka mielemme sulkisi muistot sisällemme eri elämänkaaren lokeroihin. Jos menneet tapahtumat ovat olleet traumaattisia, niiden uudelleen kokeminen ja tiedostaminen vapauttaa niistä ja ohjaa ihmisen löytämään aidon, jatkuvasti kehittyvän itsensä. 

Tunnevyöhyketerapia® on reaaliterapiaa. Siinä ei tehdä tulkintoja, vaan mahdollistetaan ihmiselle täysin itseohjautuvasti tapahtuva itseymmärrys ja itsetuntemus, mikä syntyy kehon tunne- ja elämänkaarimuistia vähitellen avaamalla ja jatkuu sen jälkeen ihmisen itsenäisenä tunne- ja identiteettipeilauksena.

Koulutuksessa on keskeistä opiskelijoiden omaan tunnepeilaukseen perustuva tunneprosessointi ja identiteetin etsintä. Jo opiskeluaikana ja myös terapeutin työssä on välttämätöntä käydä jatkuvasti tunnevyöhyketerapiassa, jotta voi jatkuvasti kohdata omat tunne- ja identiteettipeilinsä ja vapautua niistä. Tunnetyöskentely ja peilaus jatkuvatkin läpi elämän tehden siitä tasapainoisen, merkityksellisen ja palkitsevan

 

TVT-koulutus järjestetään Kaarinassa yhteistyössä Kairon instituutin kanssa. Opettajana toimii diplomi Tunnevyöhyketerapeutti Mari Sipilä ja opetus tapahtuu hänen hoitolassaan.

Ensimmäiset 7 kurssia järjestetään Kaarinassa ja loput 3 kurssia Kaironin tiloissa Helsingissä.

Tarkemmat tiedot koulutuksesta, kurssisisällöistä sekä kurssiaikataulu.

Tulevat kurssit Kaarinassa:

TVT 1. kurssi 16.-17.2.24

TVT 2. kurssi 19-20.4.24

TVT 3. kurssi 27-28.9.24

TVT 4. kurssi 22.-23.11.24

Kurssien ajat: Pe klo 17-20 ja La 10-18

Kurssimoduulien hinnat 470€ (josta 210€ maksetaan Kaironille)

Ilmoittaudu kurssille täältä.

Kurssille otetaan 6-10 opiskelijaa. Ilmoittaudu 2.2.2024 mennessä!

Kurssin teoriaosuus opiskellaan itsenäisesti ennen käytännön harjoittelupäivää. Teoriaosuus pitää sisällään kurssimonisteen ja teoriavideot, jotka maksetaan Kaironiin. Muista siis ilmoittautua myös Kaironin sivuilla kurssille.

 

Tervetuloa matkalle tunnevyöhyketerapeutiksi!