Yhteisen voiman päivä Piikkiössä 19.5.2024

Tämä on miesten ja naisten koollekutsu; kutsu YHTEISEN voiman äärelle.

YHTEISEN VOIMAN PÄIVÄ järjestetään Turun seudulla Maskulan tilalla Piikkiössä sunnuntaina 19.5. klo 11-17. Juureva ja moniulotteinen päivä tarjoaa oivallisen mahdollisuuden tutkia itseä syvällisesti ja kasvaa naisena, miehenä ja ihmisenä turvallisessa ympäristössä, jossa saat olla aidosti ja rehellisesti juuri se, kuka tässä hetkessä olet.
Päivän aikana on tilaa tulla nähdyksi ja kuulluksi sekä tutkia lempeästi omia tunteita, mielen uskomuksia, sekä tapoja navigoida elämän allokoissa. Päivän aikana matkaamme hengityksen myötä kehoon ja tunteisiin, meditaatioiden myötä mielen maisemiin ja tutkimme sielumme sopukoita pysähtyen elämän suurten ja oleellisimpien kysymysten äärelle.
 
Aloitamme päivän nauttimalla läsnäolon tilaan virittävän herkullisen eliksiirin, joka on rakennettu intuitiivisesti kasvikunnan aarteista. Teemme päivän lopuksi voimakkaan Oman voiman seremonian, jonka jälkeen matkaamme uudistuneina rakentamaan uutta maailmaa.
 
Päivän ohjavat juurevalla energialla tietäjän polkua kulkeva Tero Suhonen ja Armi Vierelläkulkija aka. tunnevyöhyketerapeutti Mari Sipilä.
 
Lisätiedot 050 4544 500 / [email protected] ja 040 5540 886 / [email protected]
 
Päivän hinta on 147 € sisältäen lounaan.
 
LUNASTA PAIKKASI TÄSTÄ